Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01 – Hub – Type-C – 4 X Usb 3.1 Gen 1 – Desktop

89 kr.

Oplev Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01, en smart Type-C hub med 4 USB 3.1 porte, der sikrer lynhurtig dataoverførsel og optimale tilslutningsmuligheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900247657695 Kategori:

Oplev fremtiden for tilslutning med Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01, den perfekte hub til din moderne arbejdsstation. Denne stilfulde og funktionelle USB-C hub giver dig mulighed for at udvide din digitale horisont med enestående fleksibilitet og hastighed. Uanset om du arbejder hjemmefra, i et kreativt studie, eller bare ønsker at optimere dit setup, vil denne hub nemt blive din nye trofaste partner.

Med fire USB 3.1 Gen 1 porte tilbyder Gembird en lynhurtig dataoverførselshastighed på op til 5 Gbps. Dette betyder, at du nemt kan overføre store filer som videoer, billeder og dokumenter uden ventetid. Forestil dig at kunne overføre en hel film på blot få sekunder – det er muligheden med denne fantastiske hub. Den er ideel til filvoldere, grafikere, fotografer, og alle der har brug for hurtig og effektiv dataoverførsel i deres daglige liv.

Designet med brugervenlighed for øje, er Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01 kompakt og let at transportere. Den passer perfekt ind i enhver logistisk plan, hvad enten du arbejder på kontoret eller er på farten. Med sit elegante og moderne look vil hubben også være et attraktivt element på dit skrivebord. Den sorte farve og det minimalistiske design gør, at den harmonerer med ethvert teknologisk udstyr, du måtte eje.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved denne hub er dens universelle kompatibilitet. Den fungerer problemfrit med både Windows og Mac, samt forskellige enheder som laptops, tablets og smartphones, der understøtter USB-C. Dette eliminerer behovet for at købe flere kabler og enheder, hvilket sparer både penge og plads. Derudover understøtter hubben strømdeling, hvilket betyder, at du kan oplade dine enheder samtidig med at du overfører data, hvilket er en utrolig nyttig funktion.

Installation af Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01 kunne ikke være lettere. Den kræver ingen ekstra software eller drivere, du skal blot tilslutte den, og så er du klar til at gå i gang. Det intuitive design sikrer, at du hurtigt kan tilslutte alle dine enheder uden besvær. Med denne hub i din samling kan du glemme alt om begrænsningerne fra din enheds indbyggede porte.

Uanset om du skal overføre data til en ekstern harddisk, tilslutte et tastatur, eller bidrage til en kreativ brainstorm med en projektor, er Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01 din ideelle løsning. Gør dit teknologiske liv mere effektivt, elegant og fleksibelt med denne uundgåelige hub, der garanterer en problemfri oplevelse hver gang. Tag kontrollen over dit digitale univers med Gembird – din pålidelige partner til alle dine tilslutningsbehov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gembird Uhb-Cm-U3p4p-01 – Hub – Type-C – 4 X Usb 3.1 Gen 1 – Desktop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.