Logilink Usb 2.0 4-Port Hub, 480 Mbit/S, Sort, Windows 98Se/Me/200/Xp/Vista/2003/7, 450 G

41 kr.

Oplev Logilink USB 2.0 4-Port Hub – udvid dine forbindelser med hurtig 480 Mbit/s hastighed i et stilrent design, perfekt til alle Windows-enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900363703810 Kategori:

Opdag den ultimative løsning til dine tilslutningsbehov med Logilink USB 2.0 4-Port Hub, der bringer uovertruffen funktionalitet og elegance til dit arbejdsområde eller hjemme. Dette smarte lille udstyr kombinerer praktisk design med enestående teknologi og gør det muligt at tilslutte op til fire USB-enheder samtidig – perfekt til dem, der lever en digital livsstil og har brug for fleksibilitet og effektivitet.

Med en imponerende dataoverførselshastighed på op til 480 Mbit/s er denne hub ideel til overførsel af store filer, streamning af indhold og tilslutning af perifere enheder, der kræver hurtig respons. Uanset om du arbejder på et vigtigt projekt, gamer, eller blot ønsker at nyde din mediesamling, sørger Logilink USB 2.0 4-Port Hub for, at du aldrig skal vente. Den kompatible teknik betyder, at du kan bruge den med en bred vifte af operativsystemer, herunder Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista, 2003 og 7, hvilket gør den til den ideelle ledsager til både gamle og nye enheder.

Det stilfulde sorte design af Logilink hubben tilføjer et elegant touch til ethvert setup, uanset om det er i hjemmet eller på kontoret. Den kompakte størrelse gør det muligt at placere hubben hvor som helst uden at optage for meget plads, mens dens robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå daglig brug. Hubben er opdelt i fire separate porte, hvilket betyder, at du kan tilslutte mus, tastatur, ekstern harddisk og digitale kameraer uden besvær. Der er ingen grund til at kæmpe for stikkene – med Logilink har du altid de nødvendige porte lige ved hånden.

Installation er lige så legende let som funktionaliteten; du skal blot tilslutte hubben til din computer, og den vil blive genkendt automatisk. Ingen besværlige drivere eller softwareinstallationer er nødvendige, hvilket gør den perfekt til både tekniske nørder og dem, der blot ønsker en problemfri oplevelse.

Med hensyn til bærbarhed er Logilink USB 2.0 4-Port Hub perfekt til rejsende. Den lette vægt på blot 450 gram gør det nemt at smide den i din taske, så du altid har de nødvendige tilslutninger ved hånden, uanset hvor du er. Uanset om du er på en café, i et mødelokale eller på din foretrukne co-working plads, kan du let forvandle enhver overflade til et effektivt arbejdsområde.

Vælg Logilink USB 2.0 4-Port Hub – fordi hver en tilslutning tæller, og med denne hub er der ingen grænser for, hvad du kan opnå. Med logisk design, kraftfuld ydelse og alsidighed er denne hub et uundgåeligt redskab for enhver bruger, der ønsker at maksimere deres digitale verden. Gør dit setup smartere, og oplev friheden ved ubegrænsede forbindelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Logilink Usb 2.0 4-Port Hub, 480 Mbit/S, Sort, Windows 98Se/Me/200/Xp/Vista/2003/7, 450 G”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.