Baseus Lite Series Adapter Hub Usb Type C – 4X Usb 3.0 2M Sort (Wkqx030501)

128 kr.

Oplev Baseus Lite Series Adapter Hub med 4 USB 3.0 porte og 2 meters rækkevidde – ideel til hurtig dataoverførsel og fleksibel forbindelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900460467224 Kategori:

Oplev den ultimative funktionalitet med Baseus Lite Series Adapter Hub USB Type C, en essentiel gadget for både studerende, professionelle og tech-entusiaster. Denne adapterhub forvandler din enheds muligheder og sikrer, at du altid har de forbindelser, du har brug for, lige ved hånden. Med dens slanke og stilfulde sorte design passer den perfekt ind i ethvert setup, hvad enten det er på din arbejdsplads, hjemme, eller når du er på farten.

Med fire USB 3.0 porte giver denne hub dig mulighed for at tilslutte flere enheder samtidig. Uanset om du har brug for at tilslutte din bærbare harddisk, USB-drev, mus eller tastatur, så kan du være sikker på, at Baseus Lite Series vil håndtere det hele uden problemer. Dens høje overførselshastighed på op til 5 Gbps sikrer, at du kan flytte store dokumenter, film eller billeder hurtigt og effektivt, hvilket sparer dig tid i din travle hverdag.

Designet med en 2 meter lang kabel gør det nemt at placere adapteren, hvor som helst du ønsker, uden at du skal bekymre dig om, at den sidder for tæt på din computer eller enhed. Du kan nemt strække den over bordet eller gemme den væk, når du ikke bruger den. Det fleksible kabel tilføjer en ekstra dimension af bekvemmelighed, så du kan skabe et ryddeligt og organiseret arbejdsområde.

Baseus Lite Series er også bygget til holdbarhed. Den høj-kvalitets konstruktion sikrer, at den vil kunne modstå daglig brug, mens de præcise porte giver en problemfri tilslutning hver gang. Der er ingen grund til at bekymre sig om slid eller utilsigtede afbrydelser, da denne adapter er designet til at være pålidelig.

Uanset om du er i gang med et projekt på arbejdspladsen, studerer til eksamen, eller bare vil nyde en film på din TV med en USB-enhed, gør Baseus Lite Series Adapter Hub livet lettere. Den understøtter en bred vifte af enheder, hvilket gør den til den perfekte følgesven i din tech-verden.

Opgrader din oplevelse med teknologi med denne alsidige adapterhub, der kombinerer funktionalitet, stil og holdbarhed i én enhed. Baseus’s engagement i innovation sikrer, at du får et produkt, der ikke bare lever op til dine forventninger, men overgår dem. Gør hver eneste dag mere effektiv, og tilslut nemmere end nogensinde før – vælg Baseus Lite Series Adapter Hub USB Type C og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baseus Lite Series Adapter Hub Usb Type C – 4X Usb 3.0 2M Sort (Wkqx030501)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.