Tilbud!
,

HUB 809 – Hub med 4x USB-A porte – Tilslutning via USB-C – Grå

Original price was: 189 kr..Current price is: 59 kr..

Oplev HUB 809 med 4 USB-A porte og USB-C tilslutning. Enkel, effektiv og elegant design gør det til den perfekte løsning til alle dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601469592386 Kategorier: ,

HUB 809 er den perfekte makker til din moderne laptop, pc eller Macbook, der revolutionerer den måde, du forbinder dine enheder på. Med sit stilfulde og kompakte design i en elegant grå farve, tilføjer denne USB-C hub et strejf af moderne æstetik til dit skrivebord, samtidig med at den tilbyder en bemærkelsesværdig funktionalitet. Uanset om du arbejder hjemmefra, i caféen eller på kontoret, vil HUB 809 sørge for, at du aldrig løber tør for tilsluttede enheder.

Med fire USB-A porte giver HUB 809 dig mulighed for at tilslutte et væld af forskellige enheder, såsom flashdrev, eksterne harddiske, mus, tastaturer og meget mere. Den lette tilslutning via USB-C gør installationen til en leg—du skal blot tilslutte hub’en til din computer, og du er klar til at gå i gang. Ingen drivere eller komplicerede installationer er nødvendige; det er plug-and-play enkelhed på sit bedste.

Designet med USB 3.1 Gen1 standarden sikrer en lynhurtig overførselshastighed på op til 5 Gbps, hvilket betyder, at du kan overføre store filer på et øjeblik. Tænk på al den tid, du sparer, når du ikke skal vente i flere minutter på at overføre dine billeder eller videoer. Uanset om du er en kreativ professionel, der arbejder med store mediefiler, eller en studerende, der har brug for at overføre bøger og dokumenter, vil HUB 809 give dig hastigheden og effektiviteten, du har brug for.

HUB 809 er også designet med holdbarhed i tankerne. Den robuste konstruktion betyder, at den kan klare det daglige slid af transport og brug. Den kompakte størrelse gør det muligt at have den med dig overalt, så du altid har de nødvendige porte lige ved hånden. Slip for at bekymre dig om, at du skal efterlade en vigtig enhed derhjemme—med HUB 809 er du altid forberedt.

Sikkerhed er også en prioritet med HUB 809. Den er udstyret med beskyttelsesmekanismer, der forhindrer overophedning og kortslutning, så du kan føle dig tryg ved at tilslutte dine enheder. Desuden er hub’en kompatibel med et bredt spektrum af enheder, så uanset hvilken computer du ejer, kan du være sikker på, at HUB 809 vil fungere problemfrit.

Kort sagt, HUB 809 er mere end bare en hub; det er din adgang til en mere effektiv og organiseret hverdag. Med dens brugervenlighed, hurtige dataoverførsel, holdbare design og sikkerhedsfunktioner, vil du undgå frustration over manglende porte og være i stand til at fokusere på det, der virkelig betyder noget—dit arbejde, dine projekter og dine ideer. Lad denne fantastiske hub være din tro bedste ven på rejsen mod øget produktivitet og effektivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HUB 809 – Hub med 4x USB-A porte – Tilslutning via USB-C – Grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.