Axagon Hue-Msa 4X Usb3.2 Gen 1 Switch Hub, Metal, Micro Usb Power In, 20Cm Usb-A Cable

133 kr.

Oplev Axagon Hue-Msa 4X USB3.2 Gen 1 Switch Hub; perfekt til hurtig dataswitching og solid metaldesign – ideelt til dit moderne setup.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900060484790 Kategori:

Oplev en ny dimension af teknologisk bekvemmelighed med Axagon Hue-Msa 4X USB 3.2 Gen 1 Switch Hub. Denne elegante og robuste hub er designet til at imødekomme behovene fra både den professionelle og den kreative sjæl, der ønsker at optimere sin arbejdsstation. Med sit slanke metaldesign tilføjer den ikke blot funktionalitet, men også en stilfuld accent til dit setup.

Axagon Hue-Msa tilbyder fire USB 3.2 Gen 1 porte, hvilket betyder, at du kan tilslutte op til fire enheder samtidig. Uanset om du har brug for at tilslutte en printer, eksterne harddiske, eller USB-drev, gør denne hub det muligt at administrere dine enheder uden besvær. Overførselshastighederne er imponerende, hvilket sikrer, at dine filer flyttes hurtigt og effektivt. Med en hastighed på op til 5 Gbps kan du hurtigt overføre store mængder data, hvilket er ideelt til både arbejdet og underholdningen.

Derudover er Axagon Hue-Msa udstyret med en Micro USB strømsikring, som giver dig mulighed for at tilslutte en ekstern strømkilde for at dække behovene hos strømsultne enheder. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om strømkravene fra de enheder, du tilslutter. Du kan være sikker på, at hub’en vil kunne levere den nødvendige strøm, så dine enheder kører optimalt.

Den medfølgende 20 cm USB-A kabel gør installationen enkel og ligetil. Det er ikke bare praktisk, men også fleksibelt, da kablet giver mulighed for nem placering af hubben, uanset hvordan dit arbejdsområde er indrettet. Kabelens længde sikrer, at du har den frihed, du har brug for, uden at det hverken bliver for kort eller for unødvendigt langt.

Derudover er hub’ens kompakte størrelse perfekt til rejser. Den er let at pakke ned i din taske eller rygsæk, så du kan tage den med dig overalt. Uanset om du er på café, kontor, eller i et mødelokale, kan du hurtigt få adgang til de nødvendige USB-porte uden problemer.

Axagon Hue-Msa 4X USB 3.2 Gen 1 Switch Hub er ikke kun en teknisk enhed, men en investering i din produktivitet og kreativitet. Den kombinerer stil, funktionalitet og hastighed i én enhed, der imødekommer alle dine behov. Udforsk, hvordan teknologien kan forbedre din dagligdag, og oplev en problemfri forbindelsesoplevelse med Axagon Hue-Msa. Den rette teknologi kan gøre alle forskellen – så tag skridtet og opgrader dit setup i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Axagon Hue-Msa 4X Usb3.2 Gen 1 Switch Hub, Metal, Micro Usb Power In, 20Cm Usb-A Cable”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.