Hue-C1a 4-Port Usb 5Gbps Travel Hub, Usb-C Power In, Type-A 19Cm Cable, Usb-C Extra Power Supply

91 kr.

Oplev Hue-C1a 4-Port USB Hub med 5Gbps hastighed og ekstra strømforsyning, ideel til rejser og effektivitet på farten. Få mere ud af dit udstyr

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900092372890 Kategori:

Oplev den revolutionerende Hue-C1a 4-Port USB Hub, der bringer en ny dimension af fleksibilitet og effektivitet til din digitale livsstil. Denne travel hub er designet med det moderne menneske i tankerne og tilbyder en strømlinet løsning til at forbinde dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

Forestil dig at have muligheden for at tilslutte op til fire USB-enheder på én gang, uden at skulle bekymre dig om begrænsede porte på din bærbare computer eller tablet. Med Hue-C1a kan du samtidig tilslutte dit tastatur, mus, printer og ekstern harddisk, så du altid har alle de nødvendige værktøjer lige ved hånden. Denne hub leverer en imponerende hastighed på op til 5 Gbps, hvilket sikrer, at dine dataoverførsler sker lynhurtigt, hvad enten du overfører store filer, streamert video eller synkroniserer fotos.

Hue-C1a kommer med en USB-C power in-port, der giver dig mulighed for at tilslutte strøm og sikrer, at du aldrig løber tør for batteri, mens du arbejder på farten. Den ekstra strømforsyning via USB-C tilføjer endnu et lag af bekvemmelighed, så du kan oplade dine enheder, mens de er tilsluttet hubben. Takket være dette innovative design, kan du undgå den klassiske kamp med at skifte mellem opladning og brug af enheder.

Hubben har også en Type-A 19 cm kabel, der giver ekstra fleksibilitet, når det kommer til tilslutning. Denne længde sikrer, at du kan placere din hub, hvor det passer dig bedst, uden at det bliver et rod, mens du optimerer dit arbejdsmiljø. Den kompakte størrelse gør det let at tage hubben med dig i tasken, så den altid er klar, når du skal på farten, til møder, rejser eller blot arbejde hjemmefra.

Den stilrene og moderne design passer perfekt ind i hver enhed, hvilket gør Hue-C1a ikke kun funktionel, men også æstetisk tiltalende. Materialerne er slidstærke og holdbare, hvilket sikrer, at hubben kan følge dig i mange år fremover, uanset hvor mange rejser du begiver dig ud på.

Uanset om du er studerende, professionel, eller bare en tech-entusiast, er Hue-C1a 4-Port USB Hub det perfekte valg for at optimere dine forbindelser og strømforbrug. Gør dit liv lettere og mere produktivt med denne uundgåelige gadget, der skaber bro mellem dine enheder og forenkler din digitale hverdag. Oplev kraften i hurtigere dataoverførsel, samtidig med at du holder dine enheder opladet og klar til brug. Gør dig klar til at udforske alle de muligheder, som Hue-C1a har at byde på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hue-C1a 4-Port Usb 5Gbps Travel Hub, Usb-C Power In, Type-A 19Cm Cable, Usb-C Extra Power Supply”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.