Unitek Y-2140 – Hub – 4 X Usb 2.0 – Desktop

43 kr.

Oplev Unitek Y-2140 hub med 4 USB 2.0 porte, der giver dig nem adgang til eksterne enheder. Perfekt til at optimere din arbejdsplads og øge produktiviteten.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901141021617 Kategori:

Opdag en verden af muligheder med Unitek Y-2140 USB Hub – en uundgåelig tilføjelse til dit desktop-setup. Med denne stilfulde og funktionelle hub kan du nemt tilslutte flere USB-enheder, der beriger din digitale oplevelse og gør det muligt for dig at optimere din arbejdsplads eller underholdningssystem.

Unitek Y-2140 er designet med fokus på brugervenlighed og funktionalitet. Den leveres med fire USB 2.0-porte, hvilket gør den ideel til alle dine tilslutningsbehov, uanset om det drejer sig om at oprette forbindelse til en bærbar computer, printer, mus, tastatur eller eksterne lagerenheder. Uanset om du er studerende, professionel eller simpelthen en teknologi-entusiast, vil denne USB-hub forenkle dit liv ved at give dig mulighed for at koble flere enheder til dit system på én gang.

Med sin kompakte og elegante desktop-design passer Unitek Y-2140 perfekt ind i enhver arbejdsstation, uden at optage unødig plads. Den leveres i en klassisk sort finish, der både er moderne og tidløs, hvilket gør den til et stilfuldt supplement til dit hjem eller kontor. Det sofistikerede design sikrer, at hubben ikke bare er en praktisk enhed, men også en æstetisk del af dit setup.

Installation af Unitek Y-2140 er en leg. Du skal blot tilslutte den til din computer, og den vil automatisk genkende hubben uden behov for yderligere software eller drivere. Denne plug-and-play-funktionalitet gør det muligt for både teknikere og nybegyndere at nyde fordelene ved en udvidet USB-tilslutning hurtigt og problemfrit.

Med en overførselshastighed på op til 480 Mbps kan du forvente hurtig og pålidelig dataoverførsel mellem enheder, hvilket er essentielt for effektive arbejdsprocesser og underholdning. Uanset om du overfører dokumenter, fotos eller videoer, kan du stole på, at Unitek Y-2140 leverer en hurtig forbindelse, så du kan fokusere på det, der virkelig tæller.

Sikkerhed og holdbarhed er også i fokus med Unitek Y-2140. Hubben er designet til at modstå daglig brug, så du kan være sikker på, at den vil være en pålidelig partner i mange år fremover. Den komplementeres desuden med en række indbyggede beskyttelsesfunktioner, der forhindrer overbelastning og beskytter dine enheder mod skader.

Uanset hvad dit behov måtte være, er Unitek Y-2140 USB Hub den ideelle løsning til at udvide din teknologiske horisont. Gør din hverdag lettere og mere effektiv ved at give dig selv friheden til at tilslutte alle dine vigtigste enheder, når som helst du har brug for det. Gå ikke glip af chancen for at optimere din digitale oplevelse – invester i Unitek Y-2140 i dag og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unitek Y-2140 – Hub – 4 X Usb 2.0 – Desktop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.