Baseus USB-C 3-in-1 cable Bright Mirror 4 for micro USB / USB-C / Lightning 100W / 3.5A 1.1m (Purple) USB hub – USB 2.0 – 4 ports – Lilla

148 kr.

Oplev Baseus 3-i-1 kabel med lysrefleks, der understøtter hurtigopladning og dataoverførsel med 4 porte – perfekt til alle dine enheder i en stilfuld lilla farve.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801342924822 Kategori:

Oplev en ny dimension af alsidighed og stil med Baseus USB-C 3-i-1 kabel Bright Mirror 4 – den perfekte løsning til alle dine enheder. Dette innovative kabel er designet med et fokus på hastighed, funktionalitet og æstetik, hvilket gør det til et uundgåeligt tilbehør for den moderne bruger, der aldrig ønsker at gå på kompromis.

Baseus 3-i-1 kablet understøtter både micro USB, USB-C og Lightning interfaces, hvilket gør det til den ideelle løsning for alle typer af enheder – uanset om det er din smartphone, tablet eller laptop. Med en ekstremt høj effekt på 100W og en strømstyrke på op til 3,5A, kan du hurtigt og effektivt oplade dine enheder, så du kan holde fokus på det, der virkelig betyder noget for dig.

Når det gælder dataoverførsel, imponerer kablet også med en hastighed på op til 480 Mbps, hvilket giver dig mulighed for hurtigt at overføre billeder, videoer og vigtige dokumenter mellem dine enheder. Fra store filoverførsler til automatiske backup-løsninger – dette kabel sikrer, at din digitale livsstil forbliver smidig og effektiv.

Det kompakte, optrækkelige design af Baseus Bright Mirror 4 gør det nemt at tage kabel med på farten. Uanset om du er på kontoret, i bilen eller på rejse, kan du hurtigt pakke det væk og have det i din taske uden besvær. Kablet har en smart konstruktion, så du slipper for at bekymre dig om snore, der efterlader et rod – det holder sig organiseret og klar til brug, når du har brug for det.

Designet i en smuk lilla farve, kombinerer kablet elegance med funktionalitet. Det bliver ikke bare et redskab i din hverdag, men også et stilfuldt accessory, der komplementerer dit udstyr. Den spejlende finish tilføjer et moderne touch, der helt sikkert vil fange opmærksomheden hos dine kolleger og venner.

Men Baseus USB-C 3-i-1 kabel Bright Mirror 4 er ikke kun begrænset til opladning og dataoverførsel. Med den integrerede USB hub, der har 4 porte, kan du nemt tilslutte flere enheder samtidigt. Uanset om du har brug for at tilslutte en mus, tastatur, ekstern harddisk eller en USB-dongle, så har du nu mulighed for at tilslutte flere enheder uden at kræve ekstra udstyr.

Tag kontrollen over dit digitale liv med Baseus USB-C 3-i-1 kabel Bright Mirror 4. Det kombinerer hastighed, stil og funktionalitet i én enhed, så du kan nyde en problemfri oplevelse, uanset hvor du er. Dette kabel er det ideelle valg for dem, der værdsætter kvalitet og ønsker at optimere deres daglige rutiner. Gør hver opladning og dataoverførsel til en fornøjelse – oplev den ultimative frihed med Baseus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baseus USB-C 3-in-1 cable Bright Mirror 4 for micro USB / USB-C / Lightning 100W / 3.5A 1.1m (Purple) USB hub – USB 2.0 – 4 ports – Lilla”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.