Delock Usb 2.0 Extension Cable 10 M Active With 4 Port Hub – Hub – 4 X Usb 2.0

117 kr.

Forlæng din tilslutning med Delock USB 2.0 aktiv forlængerkabel. Plug-and-play med 4 porte giver øget komfort og fleksibilitet til dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900280145993 Kategori:

Oplev en ny dimension af fleksibilitet og tilslutning med Delock USB 2.0 forlængerkablet på 10 meter, der er udstyret med en aktiv hub og fire USB 2.0-porte. Dette produkt er ikke blot en almindelig kabelforlængelse; det er en løsning, der åbner op for en verden af muligheder i dit digitale liv.

Forestil dig, at du kan placere dine enheder, som kameraer, printere, eksterne harddiske og andet USB-tilbehør, hvor som helst du ønsker i rummet, uden at skulle bekymre dig om begrænsede kabellængder eller besværet med at flytte rundt på udstyr. Med dette 10 meter lange kabel kan du nemt forbinde dine enheder på betydelig afstand fra din computer eller laptop, hvilket gør det ideelt til både hjemmekontoret og professionelle arbejdsmiljøer.

Den aktiverede hub-funktion betyder, at du ikke kun får mulighed for at forlænge dit USB-signal, men også for at opdele det på effektiv vis. De fire USB 2.0-porte gør det muligt at tilslutte flere enheder samtidig, hvilket skaber en skræddersyet arbejdsstation, hvor du kan få det fulde udbytte af dit udstyr. Uanset om du arbejder med videoredigering, spil eller bare ønsker at tilslutte forskellige enheder, vil dette produkt sikre, at du har den nødvendige tilslutningsmulighed.

Kvaliteten og holdbarheden af Delock USB 2.0 kabel er fremragende. Det er designet til at modstå daglig brug, hvilket gør det robust nok til både hjemlige og professionelle omgivelser. Kablet leverer en stabil og hurtig dataoverførsel med en hastighed på op til 480 Mbps, så du kan være sikker på, at dine filer overføres hurtigt og effektivt. Uanset om du streamer video, overfører store datamængder eller tilslutter enheder til sjove weekendprojekter, kan du stole på, at dette kabel leverer optimalt.

Med en enkel plug-and-play-funktion er installationen af kablet en leg. Du skal blot tilslutte det til din enhed, og så er du klar til at gå. Der kræves ingen driverinstallation, hvilket betyder, at du kan bruge det med det samme, uden at skulle tænke på komplicerede opsætninger.

Delock USB 2.0 forlængerkablet er den ideelle ledsager til alle, der ønsker en pålidelig og effektiv løsning til deres USB-tilslutningsbehov. Uanset om det er til kontoret, hjemmet eller endda i en undervisningssituation, giver dette produkt en praktisk og elegant løsning, der hjælper dig med at holde dine enheder tilsluttet og organiseret. Tag kontrol over dit digitale liv med Delock, og oplev, hvordan dette kablede produkt kan gøre en reel forskel i din daglige arbejdsgang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Delock Usb 2.0 Extension Cable 10 M Active With 4 Port Hub – Hub – 4 X Usb 2.0”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.