I-Tec – Hub – Usb-C/Usb-A, Metal – 1 X Superspeed Usb 3.0 + 3 X Usb 2.0 – Desktop

98 kr.

Opdag I-Tec’s robuste hub med hurtig USB 3.0 og 3 USB 2.0 porte; ideel til effektiv dataoverførsel og nem tilslutning af enheder på dit skrivebord.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900324675235 Kategori:

Oplev den perfekte løsning til at gøre dit arbejdsområde mere effektivt og organiseret med I-Tec USB Hub’en, der kombinerer stilfuldt design med imponerende funktionalitet. Denne USB hub er ikke bare et almindeligt tilbehør; det er din nye allierede i en verden, hvor teknologi og elegancen mødes. Lavet i robust metal, tilføjer hub’en både stabilitet og et professionelt udseende, der passer ind i ethvert moderne kontormiljø.

Med I-Tec USB Hub’en får du en alsidig mulighed for at udvide dine tilslutningsmuligheder. Den giver dig en enkel og problemfri måde at tilslutte op til fire enheder – herunder både Superspeed USB 3.0 og USB 2.0 – og sikrer, at du aldrig igen skal nøjes med begrænsede porte. Den ene Superspeed USB 3.0 port giver dig lynhurtig dataoverførsel, som kan nå op til 5 Gbps. Dette betyder, at du kan overføre store filer på et øjeblik og optimere din produktivitet, hvad enten du arbejder med videoer, billeder eller store datasæt.

De tre USB 2.0 porte er ideelle til tilslutning af mindre enheder som mus, tastaturer eller USB-nøgler, som ikke kræver den samme hastighed som større enheder. Hver port fungerer effektivt og stabilt, så du kan være sikker på, at dine enheder altid er tilsluttet og klar til brug. Uanset om du arbejder på kontoret eller derhjemme, vil denne hub hjælpe dig med at holde dit arbejdsområde ryddeligt og fri for rod.

Designet skiller sig ud med sin tidløse metalfinish, der udstråler kvalitet og elegance. Den kompaktestruktur gør det muligt at placere hub’en hvor som helst på dit skrivebord uden at tage for meget plads, hvilket giver dig fleksibilitet i indretning og havremuligheder for kabelføring. Den praktiske plug-and-play funktionalitet sikrer, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge hub’en uden behov for at installere yderligere drivere.

I takt med at vores teknologi bliver mere avanceret, er det vigtigt at have de rette værktøjer til at understøtte din digitale livsstil. I-Tec USB Hub’en er ikke blot en simpel hub; det er en vigtig investering i dit arbejde og din produktivitet. Den vil hjælpe dig med at holde styr på dine enheder, mens du samtidig kan nyde den hurtige og pålidelige ydelse, der følger med USB 3.0 standarden.

Uanset om du er en studerende, en professionel eller bare tech-entusiast, vil denne USB hub revolutionere din daglige rutine. Tiden til at frigøre dit skrivebord og optimere din forbindelse er nu – gør I-Tec USB Hub til en uundgåelig del af dit setup, og oplev forskellen i din måde at arbejde på. Gør dig klar til at udforske alle de muligheder, som den perfekte USB hub kan bringe ind i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I-Tec – Hub – Usb-C/Usb-A, Metal – 1 X Superspeed Usb 3.0 + 3 X Usb 2.0 – Desktop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.