Hub 7W2 Raycue Usb-C Iki 2X Usb-A 3.0 5Gbps + Sd/Tf 3.0 + Usb-C+ Hdmi 4K30hz (Pilka)

141 kr.

Oplev Hub 7W2 Raycue med lynhurtig dataoverførsel, flere porte og 4K video – den perfekte løsning til effektivitet og fleksibilitet i dit setup.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900407758215 Kategori:

Oplev en ny dimension af tilslutningsmuligheder med Hub 7W2 Raycue, en alsidig og kraftfuld hub, der er designet til at imødekomme dine moderne digitale behov. I en verden fyldt med gadgets og enheder, hvor effektivitet og hurtig dataoverførsel er afgørende, er denne hub det ideelle valg for både professionelle og private brugere.

Med dens slanke og elegante design i en tidløs farve, passer Hub 7W2 Raycue perfekt ind i ethvert arbejdsområde eller hjemmebibliotek. Den er bygget til at være både funktionel og stilfuld, hvilket gør den til en ideel følgesvend til din laptop eller PC. Den lette vægt gør det nemt at tage den med på farten, så du altid kan være tilsluttet, uanset hvor du befinder dig.

Hub 7W2 tilbyder en fremragende datastøtte med to USB-A 3.0-porte, der giver dig mulighed for at overføre data med en hastighed på op til 5 Gbps. Det betyder, at du nemt kan overføre store filer, billeder eller videoer på ingen tid – perfekt til kreative brugere, der arbejder med store mediefiler. Derudover er der en USB-C-port, der giver mulighed for hurtig opladning og dataoverførsel, så du kan holde dine enheder friske og opladede.

Med tilføjelsen af SD- og TF-kortlæseren, er det nemmere end nogensinde at tilgå dine billeder og filer fra kameraet eller andre enheder. Slut blot dit kort til huben, og få hurtig adgang til dine værdifulde minder og arbejdsfiler. Det eliminerer behovet for at finde kortlæseren eller slæbe flere adaptere med, hvilket holder din arbejdsplads organiseret og effektiv.

En af de mest imponerende funktioner ved Hub 7W2 Raycue er dens HDMI-port, der understøtter 4K-opløsning ved 30 Hz. Dette betyder, at du kan tilslutte din pc til en ekstern skærm eller projektor med utroligt skarpe og klare billeder. Uanset om du streamer film, præsentationer eller arbejder med grafisk design, vil denne hub sikre, at du får den bedst mulige visuelle oplevelse.

Hub 7W2 Raycue er ikke bare en adapter; det er en løsning, der tilføjer værdi til dit digitale liv. Uanset om du er studerende, professionel eller bare en teknologientusiast, vil denne hub maksimere din produktivitet og give dig ubegribelig fleksibilitet til at tilslutte og interagere med alle dine enheder. Gør dit liv nemmere og mere sammenkoblet med Hub 7W2 Raycue – et must-have værktøj i den moderne digitale verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hub 7W2 Raycue Usb-C Iki 2X Usb-A 3.0 5Gbps + Sd/Tf 3.0 + Usb-C+ Hdmi 4K30hz (Pilka)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.