I-Tec Usb 3.0 Metal Hub 4 Port With Individual On/Off Switches – Hub – 4 X Superspeed Usb 3.0 – Desktop

113 kr.

Få kontrol over dine enheder med I-Tec USB 3.0 Metal Hub. Fire porte med individuelle tænd/sluk knapper sikrer nem adgang og effektivitet til din arbejdsplads.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900579934170 Kategori:

Opdag den perfekte løsning til at udvide dine forbindelsesmuligheder med I-Tec USB 3.0 Metal Hub, der ikke bare tilbyder fire hurtige USB 3.0 porte, men også giver dig mulighed for at have fuld kontrol over hver enkelt port. Uanset om du er en kreativ professionel, gamer, eller blot en teknologi-entusiast, vil denne hub transformere din computeroplevelse ved at optimere tilslutningen af forskellige enheder.

Den slanke og stilfulde metaldesign giver ikke blot en æstetisk appel, men sikrer også holdbarhed og stabilitet. Denne hub er ideel til både stationært og bærbart brug, hvilket gør den til det perfekte tilbehør til dit hjemmekontor, studie eller underholdningsejendom. Med sin kompakte størrelse kan den nemt integreres i ethvert setup uden at optage unødig plads.

Med fire superspeed USB 3.0 porte kan du tilslutte en række enheder såsom eksterne harddiske, USB-nøgler, printere og mere. Hvor standard USB-porte ofte giver dig en maksimal overførselshastighed på op til 480 Mbps, tilbyder USB 3.0 en imponerende hastighed på op til 5 Gbps. Dette betyder, at du kan overføre store mængder data på et øjeblik, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget – være produktiv og kreativ.

En af de mest fremtrædende funktioner ved denne hub er de individuelle tænd/sluk-kontakter for hver port. Dette intuitive design giver dig mulighed for nemt at styre strømmen til de tilsluttede enheder. Hvis du kun har brug for en enhed i et øjeblik, kan du slukke for de andre for at spare strøm eller for at beskytte enheden mod utilsigtet afbrydelse. Denne funktion forbedrer også sikkerheden ved at reducere risikoen for overbelastning og beskytter dyrebare data.

Installation er en leg; der kræves ingen driverinstallation – blot plug-and-play, så du kan komme i gang på sekunder. Det betyder mere tid til at fokusere på dine opgaver og mindre tid brugt på teknisk besvær. Den alsidige I-Tec USB 3.0 Metal Hub virker ubekymret med alle større operativsystemer, hvilket gør den til et universelt valg for alle computere.

Med et elegant og funktionelt design, som kombinerer stil og teknologisk innovation, står denne hub klar til at hjælpe dig med at maksimerer din effektivitet. Uanset om du skal oplade en enhed, overføre filer, eller tilslutte hardware til dit setup, er denne metal hub den perfekte partner i din digitale rejse. Gør din arbejdsplads smartere, mere organiseret og mere effektiv ved at investere i I-Tec USB 3.0 Metal Hub i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I-Tec Usb 3.0 Metal Hub 4 Port With Individual On/Off Switches – Hub – 4 X Superspeed Usb 3.0 – Desktop”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.