“Baseus Lite Series Hub 4-I-1 Usb-C Til 4 X Usb 3.0 + Usb-C, 25 Cm (Hvid)

107 kr.

Oplev Baseus Lite Series Hub 4-i-1 med hurtig dataoverførsel og kompakt design – ideel til effektiv multitasking på farten. Få styr på dine forbindelser.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901543924980 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor forbindelser skabes nemt og hurtigt, hvor teknologi og design smelter sammen for at skabe en uovertruffen brugeroplevelse. Med Baseus Lite Series Hub 4-i-1 USB-C tilbyder vi netop den oplevelse. Denne elegante hub, med sine fem portmuligheder, gør det muligt at tilslutte flere enheder samtidigt, hvilket er ideelt til både hjemmekontor, studier og rejser.

Hovedfunktionen ved Baseus Hub er dens 4 USB 3.0 porte, der tillader dig at tilslutte op til fire enheder ad gangen. Uanset om du har brug for at tilslutte en ekstern harddisk, en printer eller din smartphone, vil denne hub håndtere det hele med lethed. USB 3.0-teknologien sikrer lynhurtig overførselshastighed på op til 5 Gbps, hvilket betyder, at du kan overføre store filer på et øjeblik. ”Tid er penge,” siger de; med Baseus Hub kan du spare begge dele.

Det smarte design gør ikke kun denne hub funktionel, men også æstetisk tiltalende. Den strømlinede, hvide overflade passer perfekt ind i ethvert moderne setup. Med en længde på 25 cm er den også praktisk: den er lang nok til at give dig den nødvendige frihed, men kompakt nok til at kunne tages med i tasken, så den altid er tilgængelig, når du har brug for den.

Hubben er udstyret med en USB-C-port, som gør det muligt at oplade dine enheder effektivt, samtidig med at de er tilsluttet. Dette gør det muligt at holde styr på strømmen uden besvær, hvilket er særligt nyttigt, når du arbejder på farten eller er på rejse. Ingen flere frustrerende situationer med svigtende batterier, mens du prøver at afslutte et vigtigt projekt.

Det ukomplicerede plug-and-play design gør installationen nem som en leg. Du skal blot tilslutte hubben til din enhed, og du er klar til at gå i gang. Uanset om du er en studerende, en professionel eller en tech-entusiast, er Baseus Lite Series Hub det perfekte værktøj til at optimere din arbejdsplads.

Sikkerhed er altid en prioritet, og Baseus har taget skridt til at beskytte dine enheder. Hubben er designet med flere sikkerhedsfunktioner for at forhindre overbelastning, kortslutning og overophedning, så du kan være tryg ved brugen.

Investér i Baseus Lite Series Hub 4-i-1 USB-C og oplev en ny dimension af produktivitet og bekvemmelighed. Uanset hvor livet fører dig hen, vil denne robuste og stilfulde hub være din pålidelige følgesvend. Gør din hverdag mere effektiv, og lad teknologien arbejde for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Baseus Lite Series Hub 4-I-1 Usb-C Til 4 X Usb 3.0 + Usb-C, 25 Cm (Hvid)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.