I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB USB hub – 4 ports – Grå

106 kr.

Få maksimal fleksibilitet med I-Tec USB-C 3.1 HUB. Perfekt til multitasking med 4 porte, elegant design og hurtig dataoverførsel. Effektiviser din arbejdsplads.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800283898496 Kategori:

Oplev den perfekte fusion af funktionalitet og stil med I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB – en innovativ og elegant hub, der giver dig muligheden for at udvide din digitale verden. Denne smarte hub er det ideelle accessory til den moderne bruger, der ønsker at maksimere sin produktivitet og tilslutning, samtidig med at man holder sit arbejdsområde ryddeligt og stilrent.

Med I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB får du ikke blot én, men fire SuperSpeed USB 3.0 porte, der alle sikrer lynhurtig dataoverførsel med hastigheder på op til 5 Gbps. Det betyder, at du kan overføre store filer, videoer eller billeder på et øjeblik – perfekt til kreative sjæle, professionelle grafikere eller gamere, der ikke ønsker at bruge tid på lange ventetider. Uanset om du overfører tunge dokumenter eller synkroniserer din musikbibliotek, vil denne hub gøre din oplevelse hurtigere og mere effektiv.

Designet i en stilfuld grå metalfinish, passer I-Tec USB-C 3.1 HUB perfekt ind i ethvert kontormiljø eller hjemmekontor. Den skarpe finish og det minimalistiske design giver et moderne udtryk, som både er æstetisk tiltalende og funktionelt funktionelt. Denne hub er ikke kun et redskab; den er også en smuk tilføjelse til dit setup. Placeringen af portene er gennemtænkt, hvilket gør det let at tilslutte og afbryde enheder uden at skulle kæmpe med pladsen eller ledningerne.

Hubs evne til at understøtte flere enheder samtidigt gør den uundgåelig for alle, der bruger flere gadgets. Uanset om du har brug for at tilslutte din mus, tastatur, ekstern harddisk eller USB-disk, kan du nemt organisere dine forbindelser uden besvær. De fire porte giver også mulighed for at tilslutte enheder, som kræver højere strøm, hvilket er ideelt til enheder som smartphones og tablets, der har brug for hurtig opladning.

I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB er desuden designet med fokus på holdbarhed. Den robuste metalstruktur beskytter indersiden mod slid og gør hubben til en ideel ledsager til både kontoret og rejserne. Den lette vægt og kompakte størrelse gør det muligt at have den med i tasken, hvilket betyder, at du altid kan være tilsluttet, uanset hvor du befinder dig.

Uanset om du er studerende, professionel eller blot en tech-entusiast, vil I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB berige din hverdag med enestående fleksibilitet og hastighed. Tag det næste skridt mod en mere effektiv arbejdsstil, og oplev, hvordan en enkel hub kan forvandle din måde at arbejde og spille på. Adgang til de rette værktøjer er nøglen til succes, og med denne hub har du det hele lige ved hånden. Oplev en ny dimension af forbindelse og komfort – din digitale hverdag fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “I-Tec USB-C 3.1 Metal HUB USB hub – 4 ports – Grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.