Tilbud!
,

USB Hub GEMBIRD UHB-OTG-02

Original price was: 82 kr..Current price is: 44 kr..

Forbind nemt flere enheder med GEMBIRD USB Hub – kompakt design, høj hastighed og alsidighed der gør din hverdag lettere. Få mere ud af dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800118934855 Kategorier: ,

Oplev den alsidige og praktiske USB Hub GEMBIRD UHB-OTG-02, dit perfekte tilbehør til at udnytte teknologiens fulde potentiale. Denne elegante sorte hub er designet med brugervenlighed og funktionalitet i tankerne. Med hele tre USB 2.0-porte tilbyder den fremragende muligheder for at tilslutte flere enheder simultant. Uanset om du er i gang med at overføre filer, oplade din smartphone eller tilslutte en ekstern harddisk, gør denne hub det nemt at gøre det hele på én gang.

GEMBIRD UHB-OTG-02 er mere end bare en almindelig USB-hub; det er et multifunktionelt værktøj, som er uundgåeligt for alle IT- og elektronikentusiaster. Med sin kompakte størrelse og lette design passer den perfekt i din taske eller laptop-ude, så du kan tage den med dig, uanset hvor du går. Den praktiske micro-USB-forbindelse gør det muligt at tilslutte hubben til en bred vifte af enheder, fra smartphones til tablets og bærbare computere. Du får frihed til at tilslutte alle de perifere enheder, du ønsker, uden at skulle gå på kompromis med plads eller båndbredde.

Det elegante sorte design giver et stilrent og moderne udtryk, der tilfører et touch af professionalisme til dit setup – perfekt til både hjemmekontoret, studiet eller arbejdspladsen. Vær opmærksom på, at GEMBIRD UHB-OTG-02 er en USB 2.0-hub, hvilket giver dig en stabil og pålidelig tilslutning. Med en overførselshastighed på op til 480 Mbps kan du være sikker på, at dine data overføres hurtigt og effektivt.

Hubben kræver ingen ekstern strømforsyning, hvilket gør det yderst brugervenligt; du skal bare tilslutte den til en USB-port, og du er klar til at komme i gang. Det gør det ideelt til både professionelle og studerende, der ofte arbejder med store datamængder og har behov for at være produktive på farten. Den intuitive design gør det muligt for enhver at få glæde af produktets funktioner, uanset teknisk viden.

Enten du bruger den til at udvide kapaciteten på din bærbare computer eller til at forvandle din smartphone til en mini-computer med flere tilslutningsmuligheder, så er GEMBIRD UHB-OTG-02 et uundgåeligt værktøj, der vil berige din teknologiske oplevelse. Ingen flere frustrationsmomenter med begrænsede porte eller forvirrende forbindelser – med denne hub får du den frihed, du har brug for til at udnytte alle dine enheder optimalt. Tag skridtet ind i en verden af mulige forbindelser og oplev, hvordan USB Hub GEMBIRD UHB-OTG-02 kan forbedre dit teknologi setup.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub GEMBIRD UHB-OTG-02”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.