Tilbud!
,

USB Hub Ewent EW1122 Hvid 3600 W

Original price was: 104 kr..Current price is: 76 kr..

Oplev Ewent EW1122 USB Hub med 4 porte i stilrent design. Få optimal tilslutning og lad dine enheder op hurtigt og effektivt til hverdagens behov.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800121336001 Kategorier: ,

Oplev en verden af ubegribelig fleksibilitet og bekvemmelighed med USB Hub Ewent EW1122 i det elegante hvide design. Denne kompakte USB-hub er ikke bare en praktisk gadget, men en essentiel tilføjelse til din moderne digitale livsstil. Forestil dig situationen: Du sidder ved din computer, og dit skrivebord er fyldt med forskellige enheder – måske en printer, ekstern harddisk, mus og tastatur, alle klar til brug. Med EW1122-hubben kan du nemt udvide dine tilslutningsmuligheder og optimere din arbejdsplads.

Den smarte hub har hele fire USB-porte, så du kan tilslutte flere enheder på én gang. Det bliver lettere end nogensinde at skifte mellem enheder, synkronisere data eller oplade din smartphone, mens du arbejder på din laptop. Med en kabellængde på 12 cm kan du placere hubben lige der, hvor det giver mening for dig, uden at kablerne bliver en klods om benet. Designet skaber et strømlinet og ryddeligt look, som komplementerer ethvert kontor eller studiemiljø.

USB Hub Ewent EW1122 er ikke blot funktionel; den er også bygget til at være robust og pålidelig. Den leverer en strømhåndtering på op til 3600 W, hvilket sikrer, at alle dine tilsluttede enheder får den nødvendige strøm til at fungere optimalt. Uanset om du arbejder på et krævende projekt, spiller dine yndlingsspil, eller blot streamer dine favoritvideoer, vil denne hub assistere dig i alle funktioner uden problemer.

Installation er legende let; tilslut blot hubben til din computer via USB, og du er klar til at gå i gang. Ingen yderligere drivere eller software er nødvendige – det er noget, vi virkelig sætter pris på i en tid, hvor vi alle elsker hurtighed og effektivitet. Snyd ikke dig selv for den ekstra frihed og lethed, som USB Hub Ewent EW1122 tilbyder.

Men det stopper ikke her. Den stilrene hvide farve giver et moderne og minimalistisk udtryk, der passer ind i ethvert miljø, uanset om det er på kontoret, i hjemmet eller i klasseværelset. Med Ewent EW1122 får du ikke bare et produkt; du investerer i en oplevelse, der holder tråden til teknologiens fremtid.

Tag skridtet i dag og opgrader dit setup med USB Hub Ewent EW1122. Glem alt om begrænsninger og komplicerede forbindelser. Med denne hub får du frihed til at bygge en tilpasset og effektiv arbejdsstation, der fremmer både produktivitet og kreativitet. Det er tid til at tage kontrol over dit digitale liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub Ewent EW1122 Hvid 3600 W”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.