Axagon Hue-C1c 4-Ports Usb-Hub 5Gbps Travel, Usb-C-Strømindgang, Type-C-Kabel 19 Cm, Usb-C-Hjælpestrømforsyning

85 kr.

Opdag Axagon Hue-C1c USB-hub med 4 porte og 5Gbps hastighed. Perfekt til rejser med kompakt design og hurtig opladning via USB-C. Effektivitet i lommen.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900579855967 Kategori:

Oplev fremtiden for opkobling med Axagon Hue-C1c 4-Ports USB-Hub – den perfekte løsning til den moderne, mobile livsstil. Uanset om du er studerende, professionel eller simpelthen en teknologi-entusiast, er denne kompakte hub designet til at møde dine behov med stil og funktionalitet. Glem alt om begrænsede porte og besværlige kabler; med Hue-C1c får du friheden til at forbinde hele dit essentielle udstyr uden besvær.

Med op til 5 Gbps dataoverførselshastighed kan du hurtigt overføre filer, videoer og dokumenter, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget. XAgon har omfavnet behovet for hastighed i en verden, hvor tid er en værdifuld ressource. Uanset om du arbejder med store datafiler eller streaming af multimedia, kan du være sikker på, at dine overførsler vil være hurtige og effektive.

Hue-C1c’s design er ideelt til rejsende. Den superkompakte størrelse gør det let at smide hubben i din taske og tage den med dig overalt. Det elegante, moderne design passer perfekt til ethvert miljø, hvad enten du sidder på en café, i et mødelokale eller hjemme. Det medfølgende Type-C-kabel på 19 cm er optimalt i længden, så du hurtigt kan tilslutte hubben uden at skulle bekymre dig om ledninger, der er i vejen.

Hubben kommer med USB-C strømindgang, hvilket betyder, at du kan oplade dine enheder samtidig med, at du overfører data. Dette er en fantastisk funktion for dem, der har mange enheder at holde styr på og ikke vil gå på kompromis med batterilevetiden. Med mulighed for at tilslutte op til fire enheder på én gang, kan du nemt forbinde din smartphone, tablet, eksterne harddisk og printer, hvilket gør multitasking til en leg.

Sikkerheden er ikke glemt i designet, da Axagon Hue-C1c er bygget med høj kvalitet og med fokus på både holdbarhed og pålidelighed. Du kan derfor være tryg ved at vide, at dine enheder er sikre under brug. Den intuitive plug-and-play funktionalitet betyder, at du blot skal tilslutte hubben, og så er du klar til at komme i gang – ingen installation eller ekstra drivere er nødvendige.

Axagon Hue-C1c 4-Ports USB-Hub er ikke bare en praktisk enhed; den er en løsning, der forvandler, hvordan du interagerer med teknologi i din hverdag. Gør dig selv en tjeneste og opgrader din arbejdsstation eller dit mobile setup med denne uundgåelige gadget, der tilbyder både funktionalitet og stil i et kompakt design. Tag kontrol over dit digitale liv med Axagon Hue-C1c – hvor portene til innovation altid er åbne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Axagon Hue-C1c 4-Ports Usb-Hub 5Gbps Travel, Usb-C-Strømindgang, Type-C-Kabel 19 Cm, Usb-C-Hjælpestrømforsyning”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.