Orico Usb Hub 1 X Tf + 3 X Usb-A 3.0 (Ah-12F-Gy-Bp)

74 kr.

Oplev Orico USB Hub med 1x TF og 3x USB-A 3.0 – hurtig dataoverførsel og smart design gør den ideel til alle dine enheder og behov

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901585436567 Kategori:

Oplev den problemfri forbindelse og en verden af muligheder med Orico USB Hub 1 X TF + 3 X USB-A 3.0 (AH-12F-GY-BP). Dette elegante og funktionelle accessory er designet til at imødekomme dine behov for tilslutning og udvidelse af enheder, hvilket gør det til et ideelt valg for både studerende, professionelle og teknikentusiaster.

Hvor mange gange har du ikke stået i en situation, hvor du manglede en ledig USB-port? Med Orico USB Hub behøver du ikke bekymre dig om det længere. Denne smarte hub giver dig mulighed for at tilslutte tre USB-A 3.0 enheder på én gang, hvilket skaber en gnidningsfri workflow uanset hvad du arbejder med. Fra eksterne harddiske og USB-nøgler til mus, tastaturer og printere – muligheden for at connecte det hele er lige ved hånden.

Designet med øje for både funktionalitet og æstetik, kommer Orico USB Hub i et stilrent og moderne look, der passer ind i ethvert hjemmekontor eller arbejdsplads. Den kompakte størrelse gør det let at transportere, så du nemt kan tage den med dig, når du er på farten. Den grå metalfinish giver ikke kun et lækkert udseende, men sikrer også holdbarhed og modstandsdygtighed over for slitage.

En af de mest imponerende funktioner ved denne hub er dens evne til at understøtte dataoverførsel med hastigheder op til 5 Gbps. Det betyder, at du kan overføre store filer på et splitsekund uden at gå på kompromis med hastighed og effektivitet. Uanset om du arbejder med store videofiler, billeder eller tunder filer, kan du være sikker på, at Orico Hub leverer lynhurtige forbindelser hver gang.

Derudover er hubben udstyret med en TF-kortlæser, der giver dig mulighed for nemt at overføre data fra dit kamera eller anden enhed. Det er den perfekte løsning for fotografer og videoproducenter, der dagligt tager billeder og videoer og har brug for en hurtig og effektiv metode til at overføre deres arbejde til en computer.

Orico USB Hub 1 X TF + 3 X USB-A 3.0 er kompatibel med forskellige operativsystemer, herunder Windows, MacOS og Linux, hvilket gør den til en fleksibel løsning for enhver bruger. Plug-and-play-funktionen sikrer, at du lynhurtigt kan komme i gang med at bruge hubben, uden at du behøver at installere yderligere software.

Sammenfattende tilbyder Orico USB Hub en fantastisk kombination af funktionalitet, æstetik og hastighed, hvilket gør den til et uundgåeligt redskab i din elektroniksamling. Uanset om du er hjemme, på kontoret eller rejser, vil denne hub med sikkerhed gøre din hverdag lettere og mere produktiv. Tag kontrol over dine tilslutninger og udvid din enhedssupport med Orico USB Hub – en investering i effektivitet og bekvemmelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orico Usb Hub 1 X Tf + 3 X Usb-A 3.0 (Ah-12F-Gy-Bp)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.