ORICO USB 3.0. Hub with switches 4x USB (black) USB hub – USB 3.0 – 4 ports – Sort

127 kr.

Oplev ORICO USB 3.0 hub med 4 porte og individuelle switch. Hurtig dataoverførsel og nem adgang gør den ideel til dit kontor eller hjemmekontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801377174928 Kategori:

Med ORICO USB 3.0 HUB med 4 porte får du en uovertruffen kombination af funktionalitet og stil. Denne elegante og kompakte hub, i klassisk sort, er designet til at imødekomme behovene fra både den travle professionel og den ivrige teknologi-entusiast. Uanset om du arbejder hjemmefra, er på farten eller bare har brug for flere USB-porte derhjemme, vil denne hub være din trofaste partner.

Forestil dig dette: du er midt i en vigtig opgave, og du har brug for at tilslutte din printer, eksterne harddisk, mus og tastatur samtidigt. Med ORICO USB 3.0 HUB kan du nemt forbinde alle dine enheder uden at bekymre dig om begrænsningerne fra dit computers indbyggede porte. De 4 lodret stablede porte giver dig en bekvem og pladsbesparende løsning, så du kan arbejde mere effektivt og holde dit skrivebord organiseret. Hver port er designet til at støtte USB 3.0 standarden, hvilket sikrer lynhurtige dataoverførsler på op til 5 Gbps, så du kan flytte store filer på et øjeblik.

Men det stopper ikke der. ORICO har også tænkt på din komfort og sikkerhed. Hub’en er udstyret med individuelle tænd/sluk-knapper for hver port, hvilket giver dig mulighed for at kontrollere strømmen til hver enhed uafhængigt. Dette ikke kun forlænger levetiden på dine enheder ved at forhindre unødvendig slid, men giver dig også friheden til at slukke for enheder, du ikke bruger, uden at skulle trække stik ud. Denne funktion er ideel til at spare strøm og minimere potentiel belastning på de tilsluttede enheder.

Den robuste konstruktion af ORICO USB HUB er bygget til at holde. Med skridsikre gummifødder får du en stabil base, der forhindrer, at hub’en glider rundt på dit skrivebord. Det stilfulde design passer perfekt ind i ethvert moderne kontormiljø eller hjemmebiograf, hvilket gør den til en ideel tilføjelse til dit udstyr.

En anden stor fordel ved denne hub er dens universelle kompatibilitet. Den fungerer problemfrit med både Windows- og Mac-systemer, så du kan nemt tilslutte den til din laptop eller stationære computer uden udfordringer. Desuden kræver hub’en ingen ekstra drivere for at komme i gang. Bare tilslut den til en USB-port, og du er klar til at få det optimale ud af dine enheder.

Uanset om du har brug for at forbinde kameraer, USB-drev, telefoner eller andre tilbehør, så er ORICO USB 3.0 HUB med 4 porte den perfekte løsning til at forenkle dit digitale liv. Dens funktionalitet, stil og holdbarhed gør den uundgåelig for enhver moderne bruger. Så tag skridtet mod en mere effektiv og organiseret hverdag med denne fantastiske USB-hub.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ORICO USB 3.0. Hub with switches 4x USB (black) USB hub – USB 3.0 – 4 ports – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.