Tilbud!

YC-817 USB-C HUB 5-i-1 – RJ45 netværk / USB 3.0 / HDMI – PD 100W – Grå

Original price was: 609 kr..Current price is: 329 kr..

Opdag YC-817 USB-C HUB 5-i-1 med hurtig netværk, USB 3.0 og 100W PD – en elegant og funktionel løsning til alle dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601086387637 Kategori:

YC-817 USB-C HUB 5-i-1 er den perfekte løsning til dig, der ønsker at udvide din enheds funktionalitet og tilslutningsmuligheder. Denne elegante og kompakte dockingstation er ikke bare en praktisk gadget; den er en game changer, der vil forenkle din arbejdsplads og forbedre din produktivitet.

Forestil dig en verden, hvor du nemt kan forbinde din bærbare computer, tablet eller smartphone til flere enheder på én gang. Med YC-817 HUB’en kan du gøre netop dette. Den er udstyret med hele fem funktioner i én, hvilket gør den uundgåelig for den moderne professionelle, studerende eller kreativ sjæl. Uanset om du skal tilslutte eksterne skærme, USB-enheder, eller internet via kabel, har denne HUB dig dækket.

Med indgangen til en HDMI-udgang kan du tilslutte en ekstra skærm eller projektor, så du kan præsentere dit arbejde i strålende klarhed og farver. Dette er ideelt til møder, undervisning, eller når du blot ønsker at udvide din arbejdsflade for bedre multitasking. Den understøtter også 4K-video, hvilket betyder, at du kan nyde dit indhold i imponerende detaljer.

Men YC-817 er mere end blot en videoenhed; den er også udstyret med en RJ45-port, der sikrer en stabil og hurtig internetforbindelse. Glem alt om ustabile Wi-Fi-forbindelser – med denne HUB kan du nyde en pålidelig og hurtig kablet netværksforbindelse, der er perfekt til streaming, gaming eller videokonferencer.

Ydermere har denne HUB to USB 3.0-porte, som giver dig mulighed for at tilslutte forskellige USB-enheder såsom harddiske, tastaturer eller mus. Den hurtige dataoverførsel sikrer, at dine filer overføres på et øjeblik, så du kan være mere effektiv i dit arbejde. Det er også en fremragende løsning til at tilslutte eksterne lagringsmuligheder, så du aldrig løber tør for plads.

Og lad os ikke glemme den praktiske Power Delivery-funktion. Med en effekt på op til 100W kan du samtidigt oplade din enhed, mens du bruger HUB’en. Dette er især vigtigt for dem, der er på farten og har brug for at sikre, at deres enheder altid er klar til brug. Der er intet mere frustrerende end at se batteriprocenten falde, mens du prøver at få arbejdet gjort.

Designet er både stilrent og funktionelt. Den grå farve og det minimalistiske udtryk gør, at YC-817 HUB’en vil passe perfekt ind i ethvert kontormiljø eller hjemmekontor. Dens kompakte størrelse gør det nemt at tage den med på farten, så du altid har den rette forbindelse lige ved hånden.

I en tid, hvor forbindelser er mere vigtige end nogensinde, er YC-817 USB-C HUB 5-i-1 mere end bare en teknologisk enhed – det er dit nye must-have værktøj til at forvandle den måde, du arbejder og lever på. Opdag muligheden for frihed og fleksibilitet med denne uundgåelige HUB.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “YC-817 USB-C HUB 5-i-1 – RJ45 netværk / USB 3.0 / HDMI – PD 100W – Grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.