Tilbud!

USB Hub C i-Tec C31HUB404

Original price was: 304 kr..Current price is: 222 kr..

Opdag i-Tec C31HUB404 USB Hub – udvid din enhed med flere porte, hurtig dataoverførsel og elegant design, perfekt til både hjemmet og kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800009712441 Kategori:

Med i-Tec C31HUB404 USB Hub får du en uovertruffen kombination af funktionalitet og design i en kompakt enhed, der åbner op for en verden af muligheder i dit daglige teknologiske liv. Denne USB Hub er ikke bare endnu en accessory; det er din nye livslinje til effektivitet og produktivitet. Uanset om du er en studerende, professionel eller en teknologi-entusiast, vil denne hub revolutionere måden, du arbejder og interagerer med dine enheder på.

Designet i et stilrent og moderne look, der passer perfekt ind i ethvert arbejdsrum, har i-Tec C31HUB404 et robust ydre i sort, hvilket ikke kun giver den et elegant udseende, men også beskytter dine forbindelser mod dagligdagen slitage. Den kompakte form gør det let at tage den med på farten, så du altid har dine essentielle porte lige ved hånden, uanset hvor livet fører dig hen.

Med hele fire USB A 3.2 Gen 1 porte til rådighed, er du sikret masser af tilslutningsmuligheder til alle dine enheder. Det betyder, at du kan tilslutte din printer, ekstern harddisk, mobiltelefon og meget mere på én gang, uden at skulle skifte kabler hele tiden. Nu kan du nemt overføre data, sikkerhedskopiere filer og oplade dine enheder samtidig, hvilket sparer tid og frustration.

Men i-Tec C31HUB404 handler ikke kun om antallet af porte; det handler også om hastigheden. Med USB 3.2 teknologien får du lynhurtig dataoverførsel, hvilket gør det muligt at overføre store filer på ingen tid. Denne hastighed gør hubben ideel til kreatører, der arbejder med tunge filer, såsom grafiske designere, videoredigerere eller musikproducenter, som kræver pålidelige og hurtige forbindelser for at få deres projekter færdige.

Og lad os ikke glemme SATA-forbindelsen. Med denne funktion kan du tilslutte dine SATA-lagerenheder direkte til hubben, hvilket giver dig mulighed for at opgradere din lagringskapacitet i et snuptag. Dette gør i-Tec C31HUB404 til et must-have værktøj for dem, der arbejder med store mængder data.

Dens alsidighed gør den også perfekt til dem, der ofte skifter mellem forskellige enheder. Uanset om du arbejder på en bærbar computer, tablet eller desktop, vil i-Tec C31HUB404 let integrere sig og forbedre din samlede digitale oplevelse.

Med i-Tec C31HUB404 USB Hub er du ikke bare investere i en praktisk gadget; du investerer i en enhed, der vil ændre, hvordan du arbejder og skaber. Oplev fordelene ved at have en organiseret og funktionel arbejdsstation og tag kontrol over din digitale verden med denne fremragende USB Hub. Din teknologi vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub C i-Tec C31HUB404”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.