Tilbud!

USB Hub i-Tec C31FLATPRO112W

Original price was: 1.304 kr..Current price is: 906 kr..

Opdag i-Tec C31FLATPRO112W USB Hub med 4 porte i stilrent design, perfekt til hurtig dataoverførsel og nem tilslutning af dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800049928193 Kategori:

Oplev den ultimative all-in-one løsning til din moderne elektronik med USB Hub i-Tec C31FLATPRO112W. Dette elegante, grå design er ikke blot en fornøjelse for øjet, men også en kraftfuld enhed, der er designet til at imødekomme de behov, som den moderne bruger har. Uanset om du arbejder hjemmefra, studerer, eller blot ønsker at udvide dine muligheder for tilslutning, vil denne USB Hub være en uundgåelig del af dit setup.

Med en bred vifte af porte, inklusive HDMI, USB-C, USB 2.0, VGA, RJ45 og DisplayPort, sætter i-Tec C31FLATPRO112W nye standarder for funktionalitet. Den er som skabt til multitaskeren, der ønsker at tilslutte flere enheder samtidig. Tilslut en ekstern skærm via HDMI-porten for at udvide dit synsfelt og optimere din produktivitet. HDMI- og DisplayPort-tilslutningerne sikrer krystalklare billeder og levende farver, hvilket gør det til den perfekte løsning til både præsentationer og underholdning.

USB Hub’en kommer også med support for VGA-output, så du kan tilslutte ældre skærme uden problemer. Dette gør den ideel til dem, der arbejder med forskellige typer udstyr, eller som blot ønsker at være forberedte på forskellige situationer. Designet med fokus på brugervenlighed giver dig mulighed for hurtigt at skifte imellem enheder uden besvær.

Rækkevidden af USB-porte sikrer, at du altid har en løsning ved hånden, uanset hvilke enheder du har brug for at tilslutte. Med den medfølgende USB-C-port kan du lynhurtigt oplade dine enheder og overføre data, hvilket sparer tid i din hverdag. De to USB 2.0-porte giver mulighed for tilslutning af diverse accessories som mus, tastaturer og andre USB-enheder.

For dem, der arbejder i et netværksmiljø, vil RJ45-porten gøre det muligt at tilslutte til et stabilt Gigabit Ethernet, der giver dig muligheden for at arbejde med højhastighedsinternet og undgå de problemer, der kan komme fra trådløs forbindelse. Dette er særligt ideelt for gamere eller professionelle, der kræver en pålidelig forbindelse.

i-Tec C31FLATPRO112W er ikke blot en hub; det er en investering i din produktivitet og effektivitet. Den er let at transportere, kompakt og praktisk, hvilket gør den til den ideelle partner til både kontoret og på farten. Sæt dig selv i kontrol over din arbejdsplads med denne uovertrufne USB Hub, og oplev hvordan den transformerer dit arbejdsliv til det bedre. Forlad ikke muligheden for at være på forkant med teknologien; gør din hverdag mere sømløs med i-Tec C31FLATPRO112W.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub i-Tec C31FLATPRO112W”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.