Tilbud!

USB Hub i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO Sort

Original price was: 1.304 kr..Current price is: 906 kr..

Oplev i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO USB Hub med 4K videoudgang og hurtig opladning – den perfekte løsning til effektiv multitasking og hurtig tilslutning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800200797229 Kategori:

Opdag uendelige muligheder med den stilfulde og funktionelle USB Hub i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO i sort. Denne fantastiske dockingstation er designet til den moderne bruger, der ønsker at optimere deres arbejdsplads med exceptionel hastighed og alsidighed. Uanset om du arbejder hjemmefra, på kontoret eller på farten, vil denne hub blive din uundgåelige følgesvend.

Med et elegant design, der kombinerer slidstærk plastik med moderne æstetik, passer hubben perfekt ind i ethvert miljø, samtidig med at den tilbyder en praktisk løsning til alle dine forbindelser. Den er udstyret med en række porte, herunder USB-A 3.2, USB-C, DisplayPort 1.4, USB 2.0, RJ45 og en jack 3,5 mm, hvilket sikrer, at du kan tilslutte flere enheder samtidigt. Nu kan du nemt opretholde produktiviteten ved at forbinde din laptop til eksterne skærme, printere, netværk og lydsystemer uden problemer.

USB Hub i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO tilbyder en imponerende videoudgang med støtte for 4K-opløsning, så du kan nyde din yndlingsunderholdning i strålende detaljer og farver. Uanset om du ser film, spiller videospil eller præsenterer dit arbejde for kolleger, vil du opleve en enestående billedkvalitet, der vil tage din oplevelse til nye højder. Det betyder, at du kan tilslutte tre skærme på én gang – perfekt til multitasking og øget effektivitet.

Har du en udfordring med forbindelsen? Så er RJ45-porten en lifesaver. Med hurtig Ethernet-forbindelse kan du nyde stabil netværksadgang uden afbrydelser og med maksimal hastighed. Sig farvel til langsomme Wi-Fi-forbindelser og nyd en problemfri internetoplevelse til streaming, gaming eller videokonferencer.

Og lad os ikke glemme den praktiske Power Delivery (PD)-funktion, der giver mulighed for op til 100W strømgivning. Det vil sige, at du kan oplade din enhed, mens du arbejder – ingen flere kabelrod eller flade batterier midt i en vigtig opgave. Denne funktion betyder også, at det er lettere at holde din station ryddelig og fri for kabler, da du kun behøver ét kabel for både dataoverførsel og opladning.

Endelig er hubben let og kompakt, hvilket gør den ideel til dem, der er på farten. Tag den med i tasken til møder, rejser eller blot for at arbejde et andet sted i hjemmet. Uanset hvor du er, vil du altid have adgang til en pålidelig dockingstation, der stimulerer din kreativitet og effektivitet.

Invester i USB Hub i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO i dag, og oplev forskellen ved at arbejde med den nyeste teknologi, der holder dig forbundet, organiseret og klar til hvad som helst – foran skærmen eller på farten. Gør din arbejdsdag lettere og mere produktiv med denne uundgåelige gadget.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub i-Tec C31TRIPLE4KDOCKPDPRO Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.