Hub Ugreen Cm219 35574 Med 4 Usb-A 3.0-Porte Og Usb-A 3.0-Kabel På 1 M – Sort

92 kr.

Oplev Ugreen Hub Cm219 med 4 USB-A 3.0 porte og 1 m kabel i elegant sort design – perfekt til hurtig og effektiv dataoverførsel.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901501109861 Kategori:

Oplev den perfekte løsning til at udvide dine tilslutningsmuligheder med Hub Ugreen CM219 35574. Dette elegante og funktionelle USB-hub er designet til at imødekomme moderne behov for tilslutning, samtidig med at det bringer enestående funktionalitet og stil til dit skrivebord. Med fire USB-A 3.0-porte sikrer denne hub, at du kan tilslutte alle dine enheder på samme tid, hvilket muliggør en problemfri og effektiv arbejdsgang.

Designet i et slankt og stilfuldt sort finish, passer Hub Ugreen harmonisk ind i enhver indretning, uanset om det er på kontoret, derhjemme eller på farten. Med sit kompakte format er det også utrolig let at transportere, så du kan tage det med dig overalt, hvor teknologien fører dig hen. Den medfølgende USB-A 3.0-kabel på 1 meter giver dig den fleksibilitet, du har brug for, for at forbinde huben til din computer eller bærbare enhed, uden at gå på kompromis med din komfort.

Uanset om du skal tilslutte en printer, ekstern harddisk, USB-nøgle eller en mus, tilbyder denne hub en imponerende dataoverførselshastighed på op til 5 Gbps, hvilket betyder, at du aldrig behøver at vente på at overføre store filer eller sikkerhedskopiere vigtige dokumenter. Disse hastigheder er ideelle for både professionelle brugere og kreative sjæle, der arbejder med store mængder data.

Sikkerhed er også en prioritet med Hub Ugreen. Den er udstyret med indbyggede beskyttelsesfunktioner, der beskytter dine enheder mod overstrøm, kortslutning og overophedning. Dette sikrer, at både huben og dine tilsluttede enheder forbliver sikre under brug, hvilket giver dig ro i sindet, mens du arbejder med teknologi.

Hub Ugreen CM219 35574 er også meget brugervenlig. Der kræves ingen ekstra drivere eller softwareinstallation, så du kan tilslutte den til din enhed og begynde at arbejde næsten øjeblikkeligt. Plug and play-funktionaliteten gør den til et perfekt valg for både teknisk kyndige brugere og dem, der måske ikke er så fortrolige med teknologi.

Uanset om du arbejder med dit kreative projekt, studerer eller blot ønsker at organisere din arbejdsplads bedre, vil Hub Ugreen CM219 35574 med 4 USB-A 3.0-porte og 1 meter kabel være din uundgåelige hjælper. Slip for begrænsningerne ved din computer og oplev friheden ved ubegribelig tilslutning. Få det optimale ud af dine enheder og bliv mere produktiv med denne uundgåelige gadget, der kombinerer funktionalitet, sikkerhed og stil. Din teknologiske rejse begynder her – tag skridtet ind i en verden af ubegribelig tilslutning med Hub Ugreen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hub Ugreen Cm219 35574 Med 4 Usb-A 3.0-Porte Og Usb-A 3.0-Kabel På 1 M – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.