Baseus Bright Mirror 3 USB 3-in-1 cable for micro USB / USB-C / Lightning 66W / 2A 1.1m (Black) USB hub – USB 2.0 – Sort

102 kr.

Oplev Baseus Bright Mirror 3-in-1 kabel der forener hurtig opladning og alsidighed med sin elegante sorte design – perfekt til alle enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801342924818 Kategori:

Oplev en ny dimension af bekvemmelighed med Baseus Bright Mirror 3 USB 3-in-1-kablet, designet til at forenkle din hverdag og give dig friheden til at oplade og overføre data fra flere enheder med lethed. Dette innovative kabel kombinerer stil med funktionalitet, og hver detalje er skabt for at imødekomme dine behov i en moderne verden, hvor teknologi spiller en central rolle.

Det unikke ved Baseus Bright Mirror-kablet er, at det tilbyder tre forskellige stik – micro USB, USB-C og Lightning – alt sammen i ét enkelt kabel. Uanset om du ejer en Android-enhed, en iPhone eller en nyere USB-C-enhed, kan du med dette kabel nemt skifte mellem stikkene, uden at du skal bære rundt på flere forskellige kabler. Det sparer ikke bare plads i din taske, men sikrer også, at du altid har det rigtige udstyr ved hånden.

Med en imponerende opladningskapacitet på 3,5 A og en dataoverførselshastighed på op til 480 Mbps via Lightning-stikket, kan du hurtigt og effektivt holde dine enheder kørende med de krævede strømbehov. Uanset om du står og fylder batteriet op på din smartphone før en rejse, eller om du skal overføre billeder og filer mellem enheder, kan du stole på, at Baseus har din ryg. Kablet er designet med fokus på sikkerhed, hvilket betyder, at du kan oplade uden bekymringer for overophedning eller skader på dine enheder.

Designet af Baseus Bright Mirror-kablet er både stilfuldt og praktisk, med en elegant sort finish, der passer perfekt til moderne gadgets. Det slidstærke materiale sikrer langvarig brug, og dets fleksible design gør det imod snoet eller knækket, hvilket ofte er en udfordring med traditionelle kabler.

Og lad os ikke glemme den ekstra funktionalitet, som USB hub-funktionen tilfører. Med Baseus Bright Mirror-kablet kan du tilslutte flere enheder på én gang, hvilket gør det ideelt til både arbejdspladsen og hjemmet. Det er en perfekt løsning til kreative sjæle, der arbejder med digitale medier og har brug for at skifte mellem flere enheder, samt til den teknologikyndige, der ønsker et effektivt setup.

Alt i alt repræsenterer Baseus Bright Mirror 3 USB 3-in-1-kablet den perfekte kombination af innovation, stil og funktionalitet. Gør dit liv lettere, mere organiseret, og oplev friheden ved at have flere muligheder samlet i ét produkt. Lad ikke teknologien bremse dig – med dette kabel har du alle værktøjerne til at være produktiv og up-to-date, lige ved hånden. Tag springet ind i fremtiden, hvor alt er muligt med et enkelt, pålideligt kabel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baseus Bright Mirror 3 USB 3-in-1 cable for micro USB / USB-C / Lightning 66W / 2A 1.1m (Black) USB hub – USB 2.0 – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.