Vention USB-C 3.1 Male to USB Female Cable 0.15m Black USB hub – USB 3.1 – 1 port – Sort

38 kr.

Oplev Vention USB-C 3.1 kabel, der sikrer hurtig dataoverførsel og pålidelig forbindelse i et stilrent design. Perfekt til din moderne tech-livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801375085035 Kategori:

Oplev den ultimative løsning til dine dataoverførselsbehov med Vention USB-C 3.1 Male to USB Female Cable. Med en praktisk længde på 0,15 meter og en elegant sort finish, er dette kabel mere end blot et tilbehør – det er en pålidelig partner i din digitale hverdag. Uanset om du er en professionel, der arbejder med store filer, eller en studerende, der bare skal have fat i sine dokumenter, vil du opleve, hvordan dette kabel forvandler måden, du håndterer data på.

Dette USB-C kabel er designet til at være ekstremt kompatibelt og kan tilsluttes en bred vifte af enheder. Uanset om du har en smartphone, tablet, laptop eller ekstern harddisk, vil Vention-kablet hurtigt blive din go-to løsning for hurtige og sikre dataoverførsler. Den revolutionerende USB 3.1 teknologi sikrer, at du kan overføre filer med hastigheder, der er op til ti gange hurtigere end traditionel USB 2.0 teknologi. Tænk på den tid, du sparer, når du ikke længere skal vente på at få overført vigtige dokumenter eller billeder – nu går det lynhurtigt.

Kabelsets design er gennemført, og de robuste materialer sikrer, at det kan modstå hverdagsbrug. Den fleksible, men holdbare PVC-belægning beskytter indersiden af kablet og gør det resistent over for slid og skader. Dette betyder, at du kan tage kablet med dig, uanset hvor livet fører dig hen, uden at skulle bekymre dig om at det bliver beskadiget. Den kompakte størrelse gør det let at opbevare, så du altid har det lige ved hånden, når du har brug for det.

Med Vention-kablets OTG (On-The-Go) funktionalitet kan du endda tilslutte USB-enheder direkte til din smartphone eller tablet. Dette åbner op for uendelige muligheder, hvad enten du vil tilslutte en USB-nøgle for at hente dokumenter, eller en mus for en mere produktiv arbejdsstation. Du får den frihed, du behøver, for at udnytte det fulde potentiale af dine enheder.

Lad ikke begrænsningerne i dataoverførsel holde dig tilbage. Vention USB-C 3.1 Male to USB Female Cable giver dig ikke kun hastighed og stabilitet, men også en enkel, elegant løsning, der passer perfekt ind i dit moderne liv. Skab forbindelse til din verden og gør hverdagens dataoverførsler nemmere, hurtigere og mere stilfulde. Invester i Vention-kablet i dag og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vention USB-C 3.1 Male to USB Female Cable 0.15m Black USB hub – USB 3.1 – 1 port – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.