Vention USB-C to USB 2.0*3/RJ45/Micro-B HUB 0.15M Black ABS Type USB hub – USB 2.0 – 5 ports – Sort

142 kr.

Oplev Vention USB-C HUB med 5 porte, der sikrer hurtig dataoverførsel og praktisk tilslutning. Ideel til poder og effektivitet i ét kompakt design

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801373616010 Kategori:

Oplev en ny dimension af tilslutningsmuligheder med Vention’s USB-C HUB, som er designet til at imødekomme alle dine digitale behov. Med et smart og stilrent design i sort ABS-plast gør denne hub mere end blot at være et praktisk værktøj; den er et æstetisk supplement til dit moderne kontor eller arbejdsområde. Med fem USB 2.0-porte fås friheden til at forbinde flere enheder samtidig, så du undgår besværet med hyppige stikskift. Uanset om du arbejder med eksterne harddiske, USB-stik eller periferiutstyr, gør denne hub dit setup mere effektivt.

Vention HUB’en understøtter en overførselshastighed på op til 480 Mbit/s, hvilket sikrer, at dine data overføres hurtigt og uden komplikationer. Den lever op til standarden for moderne dataoverførsel, så du kan fokuserer på det, der virkelig betyder noget – dit arbejde. Du slipper for forsinkelser og frustrationer, for med denne HUB kan du hurtigt skifte mellem enheder og få arbejdet gjort.

Med en integreret RJ45-port kan du også tilslutte en ethernet-forbindelse, hvilket giver dig mulighed for at få en stabil og hurtig internetadgang uanset hvor du befinder dig. Mange af os kender til frustrationerne ved ustabilt Wi-Fi, men med denne HUB får du den pålidelige forbindelse, der gør det muligt at streame, downloade og arbejde uden afbrydelser.

Designet med brugervenlighed for øje, har Vention været omhyggelig med at sikre, at produkterne er nemme at tilslutte og bruge. Du skal blot tilslutte hub’en til din USB-C port, og du er klar til at gå i gang. Den utrolig kompakte størrelse betyder, at du nemt kan tage den med dig, hvilket gør den til den ideelle rejsepartner for digitale nomader, studerende eller professionelle, der hyppigt er på farten.

Produktene er konstrueret med fokus på holdbarhed og lang levetid. Hver komponent er valgt specifikt for at garantere en sikker og effektiv brug; fra koblingen til de robuste porte, er alt designet til at modstå slid fra dagligdags anvendelse. Du kan stole på, at Vention HUB’en er en investering i kvalitet og funktionalitet, som vil tjene dig godt i mange år fremover.

Skab et produktivt og organiseret arbejdsområde med Vention USB-C HUB. Det er mere end bare en buffet af forbindelser; det er en gateway til øget effektivitet og kreativitet i din hverdag. Opgrader din digitale oplevelse i dag og se, hvordan en enkel HUB kan forvandle din måde at arbejde og interagere med teknologi på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vention USB-C to USB 2.0*3/RJ45/Micro-B HUB 0.15M Black ABS Type USB hub – USB 2.0 – 5 ports – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.