Tilbud!

USB Hub Lenovo 40AU0065EU Grå

Original price was: 1.734 kr..Current price is: 906 kr..

Opdag Lenovo USB Hub 40AU0065EU – kompakt design, hurtig dataoverførsel og nem tilslutning af flere enheder, perfekt til moderne arbejdspladser.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800118929477 Kategori:

Oplev en verden af ubegribelig tilslutning med USB Hub Lenovo 40AU0065EU i en stilren grå farve, der ikke blot er et praktisk tilbehør, men også et essentielt værktøj til den moderne bruger. Uanset om du er en professionel arbejder, en studerende eller blot en ivrig tech-entusiast, vil denne USB hub transformere din arbejdsplads og forbedre dit digitale liv til nye højder.

Med en række imponerende tilslutningsmuligheder er denne hub designet til at imødekomme alle dine behov for forbindelse. Den leveres med fire USB 3.0 porte, der giver dig en hurtig og effektiv måde at tilslutte alle dine enheder på. Fra eksterne harddiske til tastaturer og mus — intet vil være en hindring længere. Desuden understøtter hubben også USB 2.0, hvilket sikrer, at ældre enheder stadig kan tilsluttes uden problemer.

HDMI og VGA porte åbner op for fantastiske muligheder for dem, der elsker at dele indhold eller præsentere foran et publikum. Med support til op til 4K opløsning gennem HDMI 2.0 kan du nyde en fremragende visuel oplevelse, der bringer dine billeder og videoer til live. Uanset om du skal afholde et vigtigt møde, lave en undervisningspræsentation eller bare se en film, vil din skærmstransmission altid være krystalklar.

USB Hub Lenovo 40AU0065EU er også udstyret med en Ethernet LAN port, der giver en stabil og hurtig internetforbindelse. Dette er særligt nyttigt for dem, der arbejder hjemmefra eller har brug for en pålidelig forbindelse til online møder. Den medfølgende Jack 3.5 mm sikrer, at du kan tilslutte dine hovedtelefoner eller højttalere uden besvær, hvilket skaber en mere integreret og behagelig lytteoplevelse.

Derudover er hubben kompakt og let, hvilket gør den nem at tage med på farten. Dens stilfulde, grå design passer perfekt til ethvert miljø og tilføjer et moderne touch til dit setup. Den er ikke blot funktionel; den er også en æstetisk tilføjelse, der vil imponere dine kolleger og venner.

Uanset om du er i et hektisk kontormiljø, i en kaffebar eller blot hjemme, så er USB Hub Lenovo 40AU0065EU designet til at gøre dit liv lettere. Det er det ultimative tilbehør til at holde alle dine enheder tilsluttet, samtidig med at det sikrer, at din arbejdsproces forbliver uafbrudt. Tag skridtet mod en mere organiseret og effektiv arbejdsplads, og opdag hvordan denne hub kan revolutionere din måde at arbejde og spille på. Sæt dig selv i førersædet med teknologien, og lad ikke begrænsninger bremse dine ambitioner. Med Lenovo 40AU0065EU kommer du ikke blot til at være tilsluttet; du vil være forbundet med verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “USB Hub Lenovo 40AU0065EU Grå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.